“Anger is an acid that can do more harm to the vessel in which it is stored than to anything on which it is poured.”
― Mark Twain 

Hvad går du rundt og holder fast i? Hvad bliver ved med at plage og irritere dig? Måske oplevede du noget for mange år siden som stadig plager dig? 

Mange af os hænger stadigvæk fast i nogen af de negative oplevelser vi har haft gennem vores liv. En oplevelse vi ikke helt kan give slip på. Som bliver ved med at irritere eller skabe vrede. I nogen tilfælde kan vreden måske gå ud over uskyldige som bare var uheldige at være i nærheden. 

Det er vigtigt, at vi lærer at tilgive og at give slip på disse negative oplevelser. Indtil vi for alvor får givet slip på det, vil det fortsat forhindre os i at være frie og glade.  

Hvis du føler at der er noget der irriterer dig i hverdagen, men du måske ikke helt forstår hvorfor, kan det være et tegn på, at du har nogle gamle ting, du ikke har givet slip på endnu.  

Hvis du ønsker hjælp til at blive fri og glad igen, hjælp til at give slip og få tilgivet gamle traumer, eller at få tilgivet personer der har såret dig, er du meget velkommen til at kontakte mig eller læse mere om mig her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *