Kender du det?

At føle sig utryg… At gå rundt i en konstant angst for, hvad andre tænker, eller med konstant en frygt for at handle forkert giver dårlig livskvalitet.  

Jeg har oplevet flere af mine klienter, der går rundt med en sådan smerte i deres dagligdag.  

Mærker du frygten hver gang du står over for et nyt valg?

Tænker du på alle de ting, der kan gå galt?

Du ved godt, at det oftest går godt, men alligevel frygter du. Måske så meget, at du bliver panisk eller handlingslammet.

Der er ikke nogen måde at leve sit liv på.  

Det er heldigvis muligt at få hjælp. Du behøver ikke at leve med denne angst resten af dit liv.  

Tag initiativet og genvind kontrollen over dit eget liv. Genvind livsglæden, den indre fred. Og lær at mærke kærligheden til dig selv og fra andre.  

Bestil en tid og få livsglæden tilbage!

Hvornår søger du hjælp?

Rigtig mange mennesker søger først hjælp når det gør rigtig ondt. Når der opstår en krise.

En krise opstår, fordi du har brugt en masse ressourcer på at undertrykke et problem, måske over meget lang tid endda, og når der så også opstår ting i livet som du bliver presset af, løber du måske tør for ressourcer, og kan ikke længere undertrykke problemet og mærker nu smerten fuldt ud.

Og stik imod hvad folk måske håber eller forventer, kan et dybereliggende problem ikke løses bare ved at møde op og få en pille. En pille vil kun gøre at du ikke længere kan mærke den del af dig selv der gør ondt.


Hvis du ønsker at få det bedre kræver det at du har mod og styrke til at tage problemet seriøst og møde det. Det kan være hårdt, men det er vigtigt. For hvis ikke du får det løst rigtigt vil det altid vende tilbage i den ene eller anden form.

Det er vigtigt at huske at det at bearbejde indre traumer er en involveret og krævende proces. Det er vigtigt at møde frisk og veludhvilet op til behandling så du har ressourcerne til at få færdiggjort processen, og blive frigjort af det traumatiske.

Der er introtilbud på behandlinger hele oktober